LISTA OSÓB ZAKWALIFIKOWANYCH do udziału w projekcie nr 2022-1-PL01-KA121-VET-000061567
- Szczegóły
- Redaktor
- INFORMACJE
- Odsłony: 708
LISTA GŁÓWNA klasa 3 THŻ / technikum hotelarstwa
imię i nazwisko |
|
1 |
W.S. |
2 |
W.G. |
3 |
N.N. |
4 |
N.B. |
5 |
K.U. |
LISTA REZERWOWA klasa 3 THŻ / technikum hotelarstwa
imię i nazwisko |
|
1 |
K.W. |
2 |
O.O. |
3 |
A.C. |
LISTA GŁÓWNA klasa 3 THŻ / technikum żywienia i usług gastronomicznych
imię i nazwisko |
|
1 |
N.M. |
2 |
E.G. |
3 |
B.L. |
4 |
|
5 |
Lista główna dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych zostanie uzupełniona o dwie osoby z listy rezerwowej zawodu technik hotelarstwa, według ilości uzyskanych w rekrutacji punktów.
LISTA OSÓB ZAKWALIFIKOWANYCH do udziału w projekcie nr 2022-1-PL01-KA121-VET-000061567
LISTA GŁÓWNA klasa 4 THI / technikum hotelarstwa
imię i nazwisko |
|
1 |
G.B. |
2 |
V. G. |
3 |
K.G. |
4 |
P.G. |
5 |
A.B |
LISTA REZERWOWA klasa 4 THI / technikum hotelarstwa
imię i nazwisko |
|
1 |
A.R. |
2 |
J. S. |
3 |
A. M. |